Hírlevél

BBC ITV és sok más csatorna IPTV vétele VPN Router segítségével 1 évre

Cégünk széles körű IPTV megoldásokat kínál az Angol nyelvű szabadonfogható és kódolt műsorok vételre. Ezek változnak az ár, mind a tartalom  szerint is.
VPN Router megoldás - Világon bárhol hozzáférést ad a BBC iPlayer, ITV Player és On-Demand  szolgáltatáshoz amennyiben van már meglévő  Sky HD Box-a. 

Bővebb leírás

VPN Router

Termék elérhetőség: Szállítási idő 1 hét

3 db készleten

94 900 Ft‎

VPN Router megoldás - Világon bárhol hozzáférést ad a BBC iPlayer, ITV Player és On-Demand  szolgáltatáshoz amennyiben van már meglévő  Sky HD Box-a.

A VPN vagy Virtual Private Network egy olyan hálózati technológia, amely lehetővé teszi a biztonságos Internet kapcsolatot egy angliai IP-címmel. Ez a rendszer lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a készülék a SKY HD box egy brit IP-címen keresztül használja az internet elérhetőséget, és mint ilyen hozzáférést számos SkY TV igényt és funkciókat kielégítsen és az Egyesült Királyságon kívüli korlátzott  weboldalakat is el lehetsen érni. Minden esetben szükség vagy egy aktív SKY HD előfizetésre. Kizárólag az általunk forgalmazott router-t csatlakoztathatja a SKY HD box és a már meglővő szélessávú router  közé. Ebben az esetben fog a SKY HD box kizárólag Angol IP címet kapni. Ez lehetővé teszi, hogy a SKY HD box on-demand szolgáltatást kihasználja, illetve szintén egy lehetőség arra, hogy a  BBC iPlayer,  és az ITV lejátszót tudja használni.
Az első év tartalmazza az 1 éves előfizetési díjat és a készülék árát is. Második évtől az éves díj 71490.- Bruttó !