Kategóriák

Hírlevél

Autós Biztonsági Kamera Rögzítő funkcióval

Autós Biztonsági Kamera Rögzítő funkcióval. Konvertált 720p felbontás.

Bővebb leírás

49 db készleten

9 999 Ft‎

Akció!

2 hasonló termék:

Autós Biztonsági Kamera
A készülék alkalmas arra, hogy menet közben akár mozgást érzékelve akár folyamatosan, felvegye, rögzítse a kamera által látott folyamatokat....Ez lehet akár biztonsági okokból is, például ha ön hibánkon kívül valaki balesetet okoz nekünk, mert hirtelen bevág elénk a sávba, akkor tudjuk bizonyítani, hogy Ő volt a hibás és nem mi.
Természetesen számos más helyzetben is alkalmas lehet, például nyaralásunk alatt ha meg szeretnék örökíteni az útvonalat, hogy merre jártunk!
A kamera akár éjszaka is tud felvételt készíteni a 6 darab infra LED-nek köszönhetően, fekete-fehérben, de természetesen csak addig amíg az infra LED-ek "ellátnak".
A kamera egy 2.5" TFT kijelzővel is rendelkezik, ami kihajtható és akár 270 fokban el is fordítható, így akár menet-közben is nyomon lehet követni a felvett dolgokat. A hangot is rögzíti a kamera, de ez  a funkció ki is kapcsolható. Egy SD kártyával maximum 32 GB-ig bővíthető. Amivel akár 4 óra is rögzíthető.
Felvételek mellett lehetőség van képek/pillanat képek készítésére is, egy gombnyomással! De akár az LCD kijelzőn is visszanézhetjük az általunk felvett anyagot.
 

720P felbontású videók
270º-ban forgatható LCD kijelző

6 Infra LED az éjszakai felvételhez

 

Tartozékok:
- Kamera
- Akkumulátor
- Tapadó-Rögzítő korong
- USB adat kábel
- Autós töltő kábel

- Magyar nyelvű menü és kezelési útmutató

Videók itt tekinthetők meg:

http://youtu.be/qDz0AepgIUA 
http://youtu.be/1gPfAvktb00 
http://youtu.be/BNLW8pNDoWw